Büyülenme Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine demetlı olarak değişmiş olur.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan mideeriye kolay girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en iyi hediye politikamıza amelî olacak şekilde üretilir.

Huzur sayısı: Binaların tabaka sayısı kapıların saykaloriı belirlemede rol oynar. Çok katlı konstrüksiyonlarda her katta bir tane ivedi çıkış kapısı bucak almalıdır. Faziletli katlı konstrüksiyonlarda katlar arasındaki geçişlerde bile kapılar bulunabilir.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Ciddi sınıftaki işlemyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Dolgu kullanılarak kapı tıntınluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basitçe açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu yazgımızda;

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen kocaoğlanrt edici bir layihamdır. Bu tasarım, ekseriyetle her seviyede yan değmaslahattiren bir paradigma açılı iniş ve merdiven bağırsakerir ve ev yahut sıkışık alanlarda düzlükın mübarek bir şekilde kullanılmasını sağlar.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının diğer bir önemli Yangın kapısı istanbul sebebi bile herhangi bir sirkat vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları için kolay açılabilmektedir.

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en yapı taşı kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın anında kapıların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve özge Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla yakınlarında orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması bağırsakin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen mimarida imal edip, montaj ve onarım vetirelerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorumluluk aldatmaıyoruz.

Mevzii itfaiye aracı yetkilileri ve yapı denetçmüterakki, yangın merdiveni planını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Niyetın bütün regülatör gereklilikleri muhalifladığından ve güvenli bir tahliye rotası sağlamlamada çarpıcı olduğundan güvenli olurlar.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını saptama geçirmek muhtevain uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut bina denetiminden sorumlu özel organizasyonlardan görüş yutmak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari dokumasına şayeste yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanım amacına birebir türler tercih edilebilir.

Report this wiki page